bkpam2134409_9107f6d75367467ab2bf883791ac105e

"Medan hon dör"- en bok att samtala kring

"Medan hon dör" är en roman byggd på självbiografiskt stoff. Den har hämtat reflektioner, föreställningar och vanföreställningar utifrån barnperspektiv, från såväl barns som vuxnas utsiktspunkter under ett drygt halvsekel.
    En förhoppning är att boken ska kunna tjäna som underlag för givande samtal i t ex bokklubbar, i förälda-/pedagogutbildningar men också kunna vara en vandring av upplevelser med sig själv som barn  och vuxen under många decennier - och kanske fortfarande, i nutid.
     Synen på barn - vuxenrelation är föränderlig över tid, men häpnadsväckande mycket verkar bestå ända in till döddagar.


"Medan hon dör"   ges ut på Vulkan förlag om några veckor. Den kommer att finnas i såväl tryckt som e-bok, Vulkan Förlag 


Det går också att beställa  boken direkt från mig genom att fylla i nedanstående formulär, så kontaktar jag dig via din e-postadress inför leveransen. 

Ange antal ex i meddelanderutan.

Prisuppgift: 189 kr (inkl. moms) + porto

Bästa hälsningar
Didi Örnstedt

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

Jag ser på henne, det lilla huvudet i en nästan omärklig grop i en av alla de kuddar som baxats upp runt henne. De brunfläckiga händerna med ett ådernät som tycks ligga ovanpå den genomskinliga huden och de av reumatism krökta fingrarna ligger samlade över bröstet. Inte knäppta, men korslagda, som om hon förbereder sig för en prydlig hädanfärd. Så här meddelar hon en uppförandekod, tänker jag. Kanske är hon ändå mer medveten än vad som borde vara möjligt i hennes tillstånd, att hon bara koketterar. Det skulle i så fall inte vara första gången. "
Ur Medan hon dör, copyright Didi Örnstedt, 2020